Skip to content

DISSABTE 21 NOVEMBRE de 9.30 a 11.30h.

La combinació de ioga, acrobàcies, diversió i confiança dóna com a resultat: acroioga. El acroioga és una disciplina en la qual participen diverses persones que durant la pràctica cada un té un paper: la base, la voladora i la cuidadora (spotter). La primera es col·loca a terra i actua de suport per a la voladora mitjançant la força i l’agilitat. La segona, realitza les postures sobre la base i la tercera té cura dels moviments de les altres.

El acroioga té innombrables beneficis tant físics com emocionals, ja que combina diverses disciplines en la seva pràctica. Força, coordinació, consciència postural, flexibilitat, connexió, creativitat, confiança, i un llarg etcètera!

Consells per a la pràctica de acroioga: Utilitza roba còmoda que et permeti llibertat de moviment. Vés al teu ritme i no forcis les postures, ¡practicarem a poc a poc! Confia en els teus companys de pràctica. Comunica’t sense por perquè els moviments siguin còmodes.

Si pots porta la mat, mascareta i gel hidroalcoholic.

El taller consistirà en un escalfament de Ioga seguit d’un flow de acroioga i, finalment, la relaxació mitjançant tècniques de Massatge Thai.

Aportació 25 €, Alumnes i totes yogaiam 20 €

Aforament limitat, reserva la teva plaça a info@yogaiam.es o al 699243530