Skip to content

Alumnes Yogaiam. Elsa.

Yogaiam va obrir fa poc més d’un any, cerquísima de casa meva, i ho vaig viure com un regal en un moment d’alta confusió. Vaig començar a provar classes i vaig descobrir el Kundalini.

Una modalitat de ioga especial, en particular, en la qual cal deixar de banda la ment i connectar amb el teu veritable jo. Els efectes de la pràctica regular de Kundalini han estat reveladors, com transforma la teva vida i la manera en què ens aferrem a les emocions, com descobreixes la teva veritable força i trobes més claredat per veure el teu camí, així com el coratge per prendre decisions i l’amor que hi ha en tu.

He viscut un any amb molts canvis a diversos nivells, personal, professional i social. Sóc conscient de la relació entre la pràctica de ioga i poder dur a terme canvis interns i prendre decisions. I a sobre, el confinament! Sé que ho vaig poder sostenir gràcies a la pràctica continuada de ioga amb Yogaiam -i les seves classes virtuals i vídeos-.

Només per acabar m’agradaria dir que hi ha unes professores excel·lents, a les que he sentit a prop en els moments més necessaris, que acompanyen i et guien a cada pràctica. També que és interessant explorar altres modalitats de ioga per poder experimentar i descobrir què ens va bé a cadascú.