Skip to content

ANAHATA CHAKRA

Aquesta Setmana activem Anahata Chackra.

Yogaiam va néixer d’aquest Chackra. Iam és el so que correspon a aquest centre. . Pots unir-te a les classes de Kundalini Ioga els dimarts, dimecres i dijous a les 9.30 i els dijous també a les 20.30.

El chakra de cor es governa per l’element de l’aire. L’aire representa l’obertura dels sentiments, la compassió i la capacitat d’estimar. El símbol de l’chrakra és un triangle cap amunt i un altre cap avall, la unió crea una estrella de sis puntes. Representa el punt d’equilibri en el cos entre el flux de les energies de el cosmos i els fluxos inferiors que procedeixen de la terra. Els tres chakres inferiors representen el cultiu i el mestratge de l’impuls.

L’obertura de l’chakra cor reflecteix el primer nivell veritable d’autoreflexió on pots veure’t a tu mateix a través dels ulls dels altres. Veus als altres com a éssers tan importants com tu. És el chakra on “nosaltres” comença a tenir sentit. En els primers tres chakres, estem ocupats amb el sentit de “jo”.

Un cop hem activat les passions dels primers tres chakres, podem utilitzar aquestes passions per beneficiar els altres. “Com” vol dir “amb”. Compassió significa actuar amb els hàbits, els sentiments i la voluntat per beneficiar el sentit més gran de tu mateix.

El centre de el cor governa el sentiment subtil, l’habilitat de tocar. Diem que quan algú parla des del cor, ens toca, arriba a la nostra essència. . Les funcions de l’chakra de el cor també es relacionen amb les barreres, amb el sistema immunològic, l’estafa, igual com a l’acció de el cor. El chakra cor ens permet saber qui som nosaltres. Algú em pertany a mi o no? Quan funciona bé, és com el sistema immunològic que sap quan alguna cosa és estrany i necessita ser examinat, i quan alguna cosa és part de tu i ho pots deixar entrar. En les teves relacions, sabràs quan pots deixar que algú entri al teu confiança.

El chakra de el cor és el chakra de les relacions i per sentir-te connectat. Si és exagerat, pots tenir massa simpatia. Quan és menys format, ets dependent de les relacions i el teu sentit de tu mateix es debilita, es dispersa.

Aquest chakra es diu Anahata. Sovint s’interpreta amb el so que es fa sense colpejar dues coses juntes, perquè d’aquí a l’chakra cor no hi ha conflicte; el cel i la terra estan en equilibri, els desitjos i les necessitats del nostre interior s’uneixen en harmonia amb el nostre món exterior.

També s’estimula aquest chakra a través d’l’ús de l’prana. Qualsevol bloqueig en el diafragma o en el sistema respiratori afecta profundament el centre de el cor. L’ús de pranayama en totes les seves formes és un poderós estímul per a aquest centre.

La comunicació des d’aquest chakra sempre inclou a l’altra persona tant com tu. Per tant, pots parlar amb bondat, amb dolçor i amb simpatia. En el cinquè chakra la comunicació pot ser molt directa, però en el quart, parlar amb la teva parella, dóna a cada un el sentiment d’estar present veritablement per l’altra persona. És la base de la veritable intimitat. El chakra de el cor té una força tremenda associada a ell. Et dóna la capacitat de parlar i saber el context ple de la situació. Parlar veritable però bondadosament és la característica de l’chakra cor. .

kundalini Ioga va directe a el cor. Ho has experimentat alguna vegada? .