Skip to content

Be. Kundalini Ioga.

Que és per a mi IOGA?

Kundalini Ioga va transformar tot. Em va transformar a mi i tot el que m’envoltava. . És molt difícil per a mi posar-li paraules. .

Kundalini Ioga és anar cap a dins. És tancar els ulls i anar al teu més profund Ser, la teva veritable identitat. És tornar a l’origen. Recordar qui eres i qui ets. Recordar que ETS. Respirar, aturar el soroll mental, desconnectar i connectar.

És un viatge, així és cada classe de Kundalini, un viatge cap a tu i cap al tot. És posar la teva ment a el servei de cor i des identificar-te d’ella, és superar-te en cada ásana igual que en la teva vida, sent capaç de molt més del que sempre has cregut. És fer-te conscient que no ets el que et van dir. . És elevar la teva consciència i la del teu voltant.

És ser consciència. És sentir aquesta llum dins i il·luminar fora. . És deixar anar tota resistència, rendir-te. Deixar anar el control. Confiar que cada Kriya és just el que necessites treballar en aquest moment. Així succeeix en cada classe. I traslladar-lo a la teva vida. . És formar part d’una cadena de mestres es i poder arribar a el cor dels alumnes. Kundalini Ioga va directe a el cor.

És compassió, humilitat, servei, agraïment, devoció. És ser Devota de tot. . És fer per fer, sense esperar un resultat. El fer és el resultat. . Kundalini Ioga és purificar, curar, netejar, polir capa rere capa, com un diamant. . És millorar la vostra versió de tu mateix dia rere dia. És sacrifici i enfocament. . És ser cada vegada millor persona.

És lliurar aquest raig de llum a cada persona de la teva classe i de la teva vida. . I un dia, en un moment caòtic de la meva vida vaig començar aquest meravellós viatge. És el viatge de la classe, de cada ásana, de cada Kriya i de la vida. És viure i ser vida.

Que l’Etern sol t´ il·lumini, que l’amor t´ envolti, i la llum pura i interior guiï el teu camí. . Sat Nam.