Skip to content

Cercle de dones

Des de temps ancestrals, les dones s’han ajuntat, en particular durant les llunes plenes / noves. Assegudes en cercle, es trobaven a elles mateixes i als seus germanes, cuidant-se, compartint les seves penes, les seves emocions, celebrant la vida i la feminitat.

El propòsit d’aquests cercles és:

-Sentir el que és pertànyer a una comunitat de dones, en la qual cadascuna es pugui sentir acollida en el que és, en totes les seves facetes, en totes les seves contradiccions, en tota la seva bellesa, i en el que pugui travessar en la vida .

-estar en connexió amb ella mateixa, escoltar el seu sentir corporal, i poder reconèixer i expressar les seves emocions per transformar-les i així harmonitzar ( «Tot el que no s’expressa, es grava en el cos»).

-Conduir ser dona i connectar amb la seva força femenina, la seva sensibilitat, els seus potencials, i el sagrat de la feminitat.

A part dels cercles de paraules, s’utilitzaran propostes de moviments, biodansa, cercles de cultura, expressió creativa, cartes, rituals. Si perceps aquesta crida, fes el pas i ajunta’t al cercle.   Comencem cicle els primers dissabtes de cada mes a les 20h. (Propera data: 5 d’octubre al 2019)