Skip to content

Dimensional Dance

Connectaràs amb el cor a través de la música i la dansa en un viatge que passa per la consciència, la meditació i el moviment lliure.

El piano tocat en viu per transcendental

(Lothar Larimar) buscarà portar-te a una vibració intensa creant un pont amb el teu cor. Les creacions sonores i les freqüències vibratòries dels chackras, dels planetes i l’Univers seran barrejades amb tot gènere musical amb l’intent de portar la teva percepció a altres dimensions de consciència i a una connexió mística.

Des del viatge vibratori personal de cada un de vosaltres s’obrirà una porta cap als altres amb una sensació de més llibertat.

D’aquesta manera es crearà Harmonia en el grup fins a generar una alegria feliç que troba la seva expressió més lleugera i poderosa en el somriure pura.

En fi una breu meditació d’equilibri i ancoratge per acabar amb un cercle final d’agraïment.

Aquesta experiència pot ser la més transformadora per cada un en relació al seu lliurament i confiança.

La teva creativitat, el teu potencial i la teva capacitat d’atracció del que el teu cor necessita podrà expandir-se si estas present en el moment i danses amb nosaltres des del teu ser.

Com per donar una cosa única i preciosa amb la que poder divertir-te, sentir, emocionar, comprendre més profundament amb la intel·ligència del cor, créixer i desenvolupar els teus propis talents a través d’una experiència extra sensorial sanadora.

Com ho farem:

L’Harmonia de la Música, el ritme i les freqüències amb les que tot l’Univers vibra són el Portal cap a la teva Essència.

Els sons de la Mare Gaia, la Meditació i les pràctiques conscients preparen teu cos, ment i esperit a l’expansió. I quan la teva freqüència vibratòria puja d’intensitat s’obre un passatge a altres dimensions de consciència, es manifesta el miracle del teu ésser veritable amb el seu potencial il·limitat i el seu somriure pur.

Deixa’t només fluir en el “Ara”, no resisteixis a la crida del teu ésser essencial.

Sentiràs mes Llibertat i Amor en el teu cor. Vibraràs amb el tot i sentiràs que no hi ha separació.

Només infinites possibilitats.

Respira, Dansa, Sent, Vibra!

Porta roba còmoda i una ampolla d’aigua.

Arriba uns 20 minuts abans de l’hora d’inici.

Places limitades.

Aportació 15 euros

Informació i reserves a info@yogaiam.es o al 699423530 (Be)