Skip to content

Introducció a Rocket II

Summer Ioga Workshops

Introducció a ROCKET II

Dissabte 5 de Septembre. De 10:00 a 12: 00h

El Rocket Ioga és com un coet, et porta allà més ràpid. És un estil de Ioga modern que ha pres gran popularitat en els últims anys i els seus seguidors ho trien pel seu ritme dinàmic i per ser a el mateix temps accessible a tots els nivells de pràctica.

El Rocket Ioga va ser creat per Larry Schultz, alumne de K. Pattabhi Jois, a la ciutat de San Francisco en la dècada dels 80. És una modificació de l’Ashtanga Ioga tradicional que, a diferència de la seva arrel, permet als estudiants modificar i adaptar les asanes tradicionals. El Rocket es divideix en tres sèries: Rocket I, Rocket II i Rocket III.

En aquest workshop treballarem la sèrie de Rocket II que s’enfoca en obertures de pit i torsions de la segona sèrie de Ashtanga. Rocket Ioga estimula el sistema nerviós, et fa més fort, lleuger i flexible. A més t’ajuda a desintoxicar el teu cos des de dins.

Tots els nivells són benvinguts, recordant que les postures poden ser adaptades a cada un i que la finalitat és aprendre de manera divertida aquest modern estil de Ioga. Estructura de l’esdeveniment: Introducció sobre l’origen de l’Rocket Ioga, Meditació i Pranayama, Pràctica de la primera sèrie de Rocket Ioga, Asanes restauratives i relaxació final.

Complim les mesures de seguretat adequades. Porta el mat, tovallola i mascareta (en la pràctica pots treure-la ).

Aportació: Alumnes Yogaiam: 15 Euros, General: 20 Euros

Inscriu-te aquí _ info@yogaiam.es 699.423.530.

Yogaiam. Carrer Massens, 73. Gràcia, Barcelona