Skip to content

Ioga principiants

COMPRÈN TEU PRÀCTICA

Ioga principiants a amb @issa_yoga en @yogaiam_gracia

Et presento un taller de ioga, per conèixer l’estructura d’una pràctica, en 4 mòduls, de 75 minuts cadascun.

Aquest taller comença amb el Primer mòdul, Surya Namaskar (Salutació a el sol) fins a un Quart mòdul amb les postures invertidas. Treballarem la importància de la respiració i la correcta alineació pas a pas. . Aquest taller va dirigit tant a persones que vulguin començar a practicar, com per als que vulguin aprofundir la seva pràctica i / o comprendre una mica més sobre la disciplina de ioga. Comprenent la importància d’una respiració conscient, seguint el teu propi ritme de pràctica, sense presses, sense forçar, aconseguiràs gaudir d’una pràctica fàcil, segura i nutritiva.

Aquest taller està dividit en 4 mòduls i pots triar realitzar-completa o parcialment, depenent del teu interès o necessitat. MÒDULS 75 minuts cada un.

Primer Mòdul: SURYA NAMASKAR (clàssic): Comencem amb la base d’una bona pràctica. Es pot realitzar, 1. A el principi d’una sessió de ioga com escalfament. 2. Com una pràctica de ioga en si mateixa. Escalfament. Respiració conscient, inhalació per expansió, exhalació per relaxar, com la respiració regula les teves possibilitats, límits, consciència i presència corporal. 3. Savasana. A la fi de cada pràctica de ioga, ens lliurem a l’silenci i la quietud. Experiència de la renúncia, de la integració.

Segon Mòdul: Postures de Peu i equilibris. 1. Postures de peu. Alineació. 2. Equilibris. Alineació. 3. Variacions segons la teva necessitat.

Tercer Mòdul: Postures de Centre i columna vertebral. 1. Postures de centre. Alineació. 2. Importància de treballar la faixa abdominal 3. Mobilització columna vertebral de forma segura, integral.

Quart Mòdul: Postures invertides. 1. Beneficis. Cures. 2. Preparació, construcció. 3. Realització, alineació correcta. Variacions.

Aportació: 25 € cada mòdul. 90 € tots els mòduls.

Alumnes: 20 € cada mòdul. 75 € tots els mòduls

Et convido a que reservis la teva plaça a: info@yogaiam.es 699423530