Skip to content

Issa. Vinyasa.

Namaste🙏

Sóc Issa, professora de Hatha Vinyasa Ioga, Ioga Terapèutic, Ioga per a nens i rehabilitació de terra pèlvic.

Fa 15 anys, em van detectar un doble sistema en un dels meus ronyons i vaig acabar ingressada. Així, vaig començar a explorar amb Ioga, em vaig lliurar profundament i a el cap d’un any estava totalment sana. El Ioga m’ha portat a conrear i sentir la pau, la calma i l’amor en la meva vida. El meu caràcter apassionat troba a l’estoreta coratge, creativitat i una consciència sincera i real del meu cos, claredat i tranquil·litat mental. Rocío Ramos, la meva estimada mestra em va donar una beca i va ser un temps preciós de transformació.

Des de llavors, comparteixo la meva pràctica, fent classes de diferents nivells. Les meves classes, segueixen una seqüència d’asanes orgàniques, de vegades potents, de vegades més suaus, depenent dels nivells, al costat de les ensenyances filosòfiques dels antics textos de Ioga.

El Ioga ens porta a el moment present i m’inspira, acompanyar cada persona a trobar aquesta connexió entre cos, ment i cor, conreant el lliurament sense expectatives, sentir, exterioritzar, expressar amor i compassió per un mateix i per tots els éssers vius.

Com un viatge directe a connectar amb la realitat del nostre interior. Observem ment i cor a través de el cos, s’alliberen capes, ens acceptem com som. Creix l’amor, vam guanyar en força, salut, vitalitat, flexibilitat, llibertat, obertura i compassió.

La pràctica de ioga ens porta de tornada a la nostra essència. Deixes de buscar fora tot el que ja està en tu.

Prueba❤✨ Om Shanti 🙏