Skip to content

Martina. Vinyasa Flow.

Ioga va aparèixer a la meva vida en un moment on caminava perduda, buscava ‘alguna cosa’ i no aconseguia trobar-lo.

Ioga em va ajudar a obrir els ulls i a adonar-me que no trobaria ‘allò’ que estava buscant fos perquè sempre havia estat dins meu. Ioga em va mostrar la llum i la divinitat que tenim dins. És el camí de tornada cap a la nostra essència. Ioga és una unió. Ioga és amor. Ioga és llum. Ioga és fluir. Ioga és vida. Ioga és el camí, no és una meta; el camí conscient, cada dia, per conèixer-me més, viure des de la consciència i atenció plenes. Viure des de l’amor. Ioga m’ajuda a connectar amb la llum i guia interna que tenim dins nostre.

Em connecta amb la mestra que porto dins, i amb l’alumna que treballa per descobrir-se. Descobrir el potencial infinit. Ioga és rendir-te, deixar anar el control i confiar. És estar presents, sense voler o pretendre canviar res, aprendre a estar.

És entendre que no necessites aconseguir res perquè ja ets tot. La nostra ànima és infinita, poderosa i transcendeix tot. El meu camí (dharma, en sánskrito) i la meva gran passió és compartir, ensenyar, ajudar, connectar amb totes les persones des de l’amor i la compassió. Soc una somiadora i entusiasta i en cada classe, comparteixo amb amor i molta passió la bellesa d’estar presents.

Es crear un espai perquè els alumnes es connectin amb ells mateixos, sense expectatives, sense judicis. Permetent que cadascú trobi el seu camí, la seva veritat, el seu poder i guia interns.

Comparteixo classes actives de Vinyasa flow, on els alumnes puguin fluir i connectar amb el moviment i amb l’estabilitat.

També, al costat de la meva millor amiga, organitzo recessos de ioga i creixement personal per a dones que estan en el seu camí de descobriment i volem ajudar-les a trobar la seva veritat i donar-los els recursos necessaris perquè puguin viure des de la plenitud.

Tots estem en aquest camí, elevant la vibració i expandint la consciència de tot el món.

Namaste