Skip to content

Meditació Bols Tibetans

Els bols tibetans produeixen sons i vibracions permeten entrar en estats de relaxació on la ment s’aquieta; els pensaments s’estabilitzen i el cos es relaxa creant un potencial per a visualitzar noves perspectives.

Aquesta meditació és una bona combinació entre mètodes tradicionals de meditació (orientals) i tècniques psicoterapèutiques modernes (occidentals). Aquestes ultimes són molt utilitzades per tractar bloquejos i problemes que frustren el desenvolupament necessari per arribar a un estat de plenitud.

Guia: Ramiro Torreira

Sobre els bols: https://vimeo.com/209492534

A la pàgina de “Ritual del que és habitual” podràs trobar mes informació sobre les pràctiques i esdeveniments que realitzem en el nostre centre com també practiques que ofereixen altres terapeutes, massatgistes, ioguis i artistes, que tenen la finalitat de facilitar eines d’autoconeixement i creixement personal .

FB: Ritual del que Habitual https://www.facebook.com/Habitualdeloritual/

Quan: Dissabte 18 de Gener – 19 00hs On: Yogaiam – C / Massens, 73

Com: Estirats amb ulls tancats.

Valor: 15 Euros (No cal experiència prèvia)

* Important confirmar assistència prèviament. Watsapp: (+34) 655.674.669 Rama.aeon@gmail.com

Ramiro viatja per molts llocs sempre atret pels coneixements ancestrals, tradició i música de cada lloc. Especialment Índia, on es va formar com a instructor de ioga i aprofundeixo en el món de la meditació. Prèviament estudi diferents estils de música, des del sistema clàssic i la seva harmonia funcional fins a la música de comunitats autòctones d’America de Sud, els seus diferents instruments i usos. El 2011 troba en el camí el seu primer bol tibetà, el qual avui segueix encantandolo tant com la primera vegada.