Skip to content

NABHI KRIYA

És en el triangle inferior on vam aconseguir el sentit de la nostra pròpia identitat. És en els primers tres chakres on experimentem la nostra individualitat.

És en la nostra singularitat en la qual nosaltres no només ens identifiquem amb qui som; sinó també, el que nosaltres volem i com aconseguir les nostres metes.

És el PRIMER CHAKRA i la nostra connexió amb la Terra els que ens donen el poder per manifestar, portar a la vida els nostres desitjos, i per aconseguir resultats.

El SEGON CHAKRA ens dóna el poder per crear.

El TERCER CHAKRA ens dóna l’energia per posar-nos en acció. Quan el nostre chakra umbilical és forta, tenim energia per portar els nostres propòsits a l’acció i aconseguir coses. Quan és feble, tenim dificultat d’actuar pel nostre compte el que ens produeix ira i ràbia interior.

NABHI kriya va ser ensenyada per Yogui Bhajan el 1971 i segueix sent una de les sèries clàssiques d’exercicis per fixar, enfortir i activar el centre de el melic i construir així el nostre triangle inferior.

En Kundalini Ioga, una “quarantena” és realitzar durant 40 dies seguits una mateixa kriya o sèrie, o una mateixa meditació, o les dues coses alhora. L’objectiu d’aquestes quarantenes és múltiple, i pot anar des de l’desfer-se d’un hàbit (o adquirir un de nou), estimular una àrea o concepte concret (força de voluntat, consciència, control de la ment, etc.), o preparar-se per a una nova etapa en les nostres vides.

En Yogaima algunes estem d’CUARENTENA amb NABHI kriya. Nabhi Kriya transforma, et canvia la vida. Gràcies noies per aquesta força de voluntat diària, per aquest sacrifici i constància. Gràcies per aquest poder, per aquesta força que juntes multipliquem. Gràcies shaktis.