Skip to content

Open Doors

Som energia en moviment, un batec, ens uneix el constant fluir de l’Univers a través i dins nostre. Contracció, ens recollim cap al centre, ens trobem, connectem amb la nostra essència. Expansión, des del Ser cap als límits físics i subtils per traspassar-los, arribar més enllà, arribar a uns altres, creant ponts. Som una xarxa vivent de cors en moviment.

Sístole, diàstole. Vam bategar. Sentim. Som.

Aquest 26 de Setembre obrim les portes de Yogaiam, la nostra casa, i et convidem a passar, a que ens coneguis i vibris les nostres propostes, que connectis amb aquest prémer que habita en el teu interior, que el sentis, el escoltis. Que facis de la nostra casa, la teva casa. Yogaiam vibra Yam, la freqüència de l’mantra de el cor que, com nosaltres, vibra alt, que convida a expandir la consciència des del veritable centre de l’Ésser per elevar-nos i portar a la llum la millor versió de nosaltres mateixos.

Hem creat aquesta experiència amb el cor com a protagonista i fil conductor alhora. Dos batecs, al matí ia la tarda, amb un moment de calma al mig. El dia comença suau, amb Kundalini, i després anem pujant la intensitat poc a poc, explorant i entenent la seqüència bàsica de salutacions a el sol, per trobar el punt àlgid de l’bategar en un flow spicy de Vinyasa. A poc a poc anem baixant, amb proposta de treball de Hipopressius, i recollint tota aquesta energia que hem mobilitzat en una meditació guiada que dóna tancament a el batec del matí.

Farem una pausa per poder recarregar energies, on podràs connectar i conèixer més als nostres profes compartint amb ells un dinar. A la tarda tornem a vibrar, a poc a poc, començant amb meditació i pranayama, i tornem a experimentar l’expansió de l’batec amb una pràctica de Ashtanga i una altra de Power Vinyasa, per donar-nos lloc poc a poc, pas a pas, a recórrer el camí cap a la quietud amb una pràctica de Yin, i anar així donant un tancament a la jornada.

T’esperem! Reserva la teva plaça aquí

info@yogaiam.es

699423530