Skip to content

Open Doors

🌿 Amb l’arribada de la primavera la terra es prepara per sortir de la seva letargia i obrir-se al que floreix. Les llavors, que han estat adormides cultivant la seva energia Yin durant l’hivern, es preparen per a trencar les seves cuirasses i mostrar els seus primers brots. Els arbres, que en la seva infinita saviesa a l’acabar l’estiu van començar a deixar anar el vell per conservar l’energia en el seu interior, comencen a expandir-se i projectar-se cap a fora, revelant les primeres fulles i flors que a l’arribar l’estiu ens donaran ombra.

Et convidem a que despertis el teu cos després de la letargia hivernal, al fet que obris el teu ull interior i et permetis brollar des de dins. Et convidem a que explores i busquis la superfície, i revelis les teves flors, les teves fulles, els teus espines. Allibera tot el que ha crescut i has cultivat en el teu interior, el bo i el dolent, durant els mesos de fred i foscor. Abraça la llum i la ombra, obre portes i finestres i deixa que l’energia renovadora i purificadora de la primavera arribi a cada racó. . Brotamos. Creixem. Florecemos. Fluïm.

El moment de fluir és ara, sempre.

Important! Totes les activitats tenen aforament limitat, fes la teva reserva com més aviat! .

Les activitats que oferirem el dia 20 són exclusives per a alumnes de Yogaiam.

Les activitats del dia 21 són obertes a públic en general, una invitació a que vingueu a conèixer-nos i què oferim, amb un cost de 20e. Per a alumnes Yogaiam, el valor de les activitats és de 15e.

reserves:

💌 info@yogaiam.es ☎️ 699 42 35 30 .

Dia 20. Esdeveniment només per Yogaiamers. (Gratuït)

Dia 21. Esdeveniment obert. 20 € / activitat. (15 € yogaiamers)