Skip to content

Rocket III

Summer Ioga Workshops

Introducció a ROCKET III

Dissabte 3 d’octubre. De 10:00 a 12: 00h _

El Rocket Ioga és com un coet, te porta allà més ràpid. És un estil de Ioga modern que ha prenent gran popularitat en els últims anys i els seus seguidors ho trien pel seu ritme dinàmic i per ser a el mateix temps accessible a tots els nivells de pràctica.

El Rocket Ioga va ser creat per Larry Schultz, alumne de K. Pattabhi Jois, a la ciutat de San Francisco en la dècada dels 80. És una modificació de l’Ashtanga Ioga tradicional que, a diferència de la seva arrel, permet als estudiants modificar i adaptar les asanes tradicionals.

El Rocket es divideix en tres sèries: Rocket I, Rocket II i Rocket III. En aquest workshop treballarem la sèrie de Rocket III que és una fusió entre la primera i la segona sèrie de Rocket. Rocket Ioga estimula el sistema nerviós, et fa més fort, lleuger i flexible. A més t’ajuda a desintoxicar el teu cos des de dins. Tots els nivells són benvinguts, recordant que les postures poden ser adaptades a cada un i que la finalitat és aprendre de manera divertida aquest modern estil de Ioga.

Estructura de l’esdeveniment:

Introducció sobre l’origen de l’Rocket Ioga Meditació i Pranayama, Pràctica de la tercera sèrie de Rocket Ioga, Asanes restauratives i relaxació final

Complim les mesures de seguretat adequades.

Porta el mat, tovallola i mascareta (A la pràctica pots treure-)

Aportació: Alumnes Yogaiam: 15 Euros General: 20 Euros .

Inscriu-te aquí

info@yogaiam.es 699.423.530. Yogaiam. Carrer Massens, 73. Gràcia, Barcelona