Skip to content

Seminari Cants harmònics

Aquest seminari introductori de dos dies és una invitació a que descobreixis com produir els harmònics de la teva veu -de manera segura i saludable- i accedir a una font de calma interior i augmentar la teva energia amb els cants harmònics.

Què son els cant d’harmònics? És la capacitat de la veu per crear un filtre natural en el qual pots ressaltar voluntàriament determinades freqüències. Sona com un bordó (un to baix) i a el mateix temps un so més agut semblant a una flauta anomenat harmònic, o millor dit -sobretot to- Aquest tipus de cant o entonació està present en diferents cultures de l’món, fins i tot aquí a occident. El cant d’harmònics produeix una agradable sensació de calma i benestar.

El seminari té un enfocament meditatiu i d’autoconeixement a través de la vibració, el so i l’escolta atenta. Si ja has intentat pel teu compte fer els harmònics de la veu i:

-Et costa potenciar-los.

-Has intentat i sentit molèsties a la gola (no hauria de passar)

-Si no saps per on començar o ho estàs fent bé.

-O potser ni pots fer-los sonar encara.

Pot ser que hagis pensat que els harmònics no són per a tu i que són massa difícils de fer i els has oblidat. La veritat és que si pots parlar, pots fer els cants harmònics i beneficiar-te del seu poder vibracional, sobretot a nivell meditatiu que és l’enfocament que ensenyo.

Amb la guia adequada i les tècniques correctes pots treure els primers harmònics aviat.

En aquesta trobada de 2 dies vaig a ajudar-te a que puguis trobar els harmònics de la teva veu amb un programa complet i actualitzat.

● Aquesta immersió està pensada principalment per a persones que han escoltat i senten el desig d’aprendre els cants harmònics, sense necessitat de ser músics, cantants o saber sobre meditació.

També per a músics, profes de ioga, terapeutes de el so, musicoterapeutes i de el desenvolupament personal que vulguin incorporar una eina poderosa amb la veu.

● Què aprendràs durant el cap de setmana:

● En un format teòric i pràctic treballaràs en l’exploració dels harmònics vocals orientats a la pràctica meditativa amb el so. Durant el cap de setmana seràs introduït en diverses tècniques perquè trobis les que millors s’adaptin a tu i per descomptat que amb el temps puguis tenir diferents eines per cantar amb harmònics.

El que t’emportaràs de el cap de setmana:

* Tècniques concretes i clara per produir els cants harmònics. * Experiències i guia de meditació amb els harmònics de la veu.

* Consells personals per millorar les teves harmònics de la veu. * Vivències transformadores a través de la vibració.

Informació de Dates, lloc i costos:

QUAN: FEBRER: Ds. 15: 14h a 19h – Dom. 16: 10h. 15h.

ON: Yogaiam. Carrer Massens 73, 08024, barri de Gràcia, Barcelona.

COSTOS DEL CURS: 150 € .

– DESCOMPTE ANTICIPAT – Fins al 5/2. Després: 180 € .- Dipòsit reserva de plaça: 50 € per mantenir el descompte promocional, pots pagar la resta el dia de el curs.

Les places són limitades per assegurar un ensenyament personalitzat amb cada assistent.

Per a més informació sobre la inscripció i detalls de pagament contactar a l’+34 691 761924 – hola@gonzalobolla.com