Skip to content

Taller apertura malucs

Com sents els teus malucs? En aquest taller de 90 minuts, portarem la nostra consciència a aquesta important articulació.

Els malucs mantenen l’equilibri de el cos i ens permeten avançar, movent les cames cap endavant. Tenen mudas sonó de moviment: flexió, extensió, rotació externa i interna, abducció i adducció. . Quan els nostres malucs estan forts, hi ha una major agilitat i llibertat de moviments en el cos. Anem a obrir els malucs, per deixar sortir tot el que et pesa i ja no necessites. Acaba l’hivern, moment ideal per acabar de preparar el cos, ment i esperit, per obrir-nos a el gran canvi que porta la primavera.

En els malucs es troben allotjats gran quantitat de ganglis limfàtics, i treballar certes asanes produeix un augment de flux sanguini que ajuda a millorar el procés de desintoxicació de el cos. . El nostre cos manifesta emocions amb different symptomes: nervis a l’estómac, tensió a les espatlles i esquena, o cansament en forma de mal de cap, por ejemplo. En els malucs s’acumulen les nostres emocions. Si no les deixem fluir, o ens costa accept el que hi ha tal com és, apareix tensió muscular, rigidesa de moviments i / o la manca de flexibilitat.

La por, també, està directament relacionat amb les nostres malucs. Quan sentim por tendim a recollir per protegir-nos. Treballar les postures d’obertura de malucs ens ajuda a alliberar-nos d’aquesta sensació.

La por als canvis, resistir-se a ells, por a projectes futurs o llançar-nos a fer coses noves, si no els canalitzem, es queden reprimits en aquesta zona, produint bloquejos i reducció de la mobilitat de l’articulació.

¡Vine! Explora, obre’t als canvis! Shanti Om .

Preu: 20 €, Yogaiamers 15 €

Reserves: 📩i nfo@yogaiam.es ☎️ 699423530