Skip to content

Taller olis essencials

Saps quant et pot ajudar un sol oli essencial en la teva vida? Jo segueixo i segueixo aprenent amb ells i estic meravellada dels efectes que tenen en mi i en els qui m’envolten.    

🌿 Per això el DISSABTE 1 DE FEBRER et convido a acompanyar-nos en un taller molt especial a l’espai cedit per Yogaiam.    

🌿 Estem compostos per àtoms, per cèl·lules, som vibració, i els olis essencials també ho són: vibració pura de la natura.    

🌿 Sabeu que sóc professora de kundalini ioga i, tant aquesta tecnologia com els olis essencials, treballen en tots els plànols de l’ésser humà, per això treballar amb ells de manera integral té efectes tan potents. Amb les dues eines es treballa des del físic a l’essencial, el subtil.    

🌿 En aquest taller et proposem experimentar els olis essencials de màxima qualitat en una xerrada informal en què aprofundirem en l’ús d’alguns olis bàsics molt útils per al teu dia a dia. Per a tu, la teva família, la teva llar … per viure una vida més plena i cada vegada amb menys tòxics. Et portem un kit perfecte amb el qual crear un “farmaciola natural”! Vine a conèixer-lo!  

 🌿 Els olis essencials van ser els primers “medicaments” de la Humanitat i són la base de l’actual medicina al·lopàtica. Només que els medicaments tenen com a màxim 4 molècules de principis actius i els olis essencials entre 80 i 300 😳 😍    

🌿 Reserva la teva plaça i anima’t a integrar els olis essencials en la teva vida. Les possibilitats, com en la vida, són infinites.  

 Per assistir a la xerrada et proposem un intercanvi simbòlic de 5 € ia més participaràs en un sorteig molt útil i especial🎁

   Reserves a:    📆 605177673/Arantxa@innerlove.es o en Yogaiam