Skip to content

CADA DIMECRES DE 19.30 A 21.00 A YOGAIAM

Una exploració creativa d’un ioga integral del cos, la vibració, la consciència i la vida quotidiana.

Imparteix: Vicente Montserrat

Organitzat per: Centre Mayéutika

Quin és el propòsit d’aquest curs: El propòsit fonamental d’aquest curs és explorar, teòrica i pràcticament, alguns dels elements fonamentals d’aquesta tradició i observar què es va transformant en nosaltres i la vida quotidiana gràcies a una pràctica setmanal. Què entrenem i aprenem en aquest curs → Compartim alguns elements fonamentals de la visió del tantra, com que tot és real, que no som un ésser separat de la totalitat i que tot és profundament dialèctic, dinàmic, inclosa la nostra percepció i del que anomenem jo o món. → Explorem algunes de les pràctiques fonamentals del tantra, com meditacions sobre el cos, l’energia o la percepció, ioga postural, visualitzacions i massatges. → Recollim alguns dels textos i fonts fonamentals d’aquesta tradició, com el text Vijñāna Bhairava tantra o el mestre del segle X Abhinavagupta. → La nostra exploració del tantra és una temptativa de restitució en la seva autenticitat d’aquesta tradició tan tergiversada. En aquest sentit aprenem a distingir el tantra autèntic no dual d’altres pràctiques denominades «tantra». Continguts i pràctiques En el pla teòric vam plantejar la diferenciació del tantra no dual amb els altres tantres sensualizados o directament sexualitzats, o bé incorporats com adorns a tradicions no tàntriques, exposem els elements fonamentals de la seva història i de la seva cosmovisió, dansant entre la recuperació del seu codi intern i la traducció el més fidel possible al seu origen en un llenguatge comprensible en la nostra societat actual. En el pla de la pràctica recuperem meditacions estàtiques i dinàmiques, exploracions de la corporalitat i la percepció, l’espai i la vibració, de la respiració, així com visualitzacions i pràctiques per a la vida quotidiana.

informació pràctica TANTRA NO DUAL + és un curs anual, teòric i pràctic, que es desenvolupa d’octubre a maig totes les tardes dels dimecres, de 19h30 a 21h.

Recomanació i opcions La nostra recomanació és assistir al curs anual íntegrament. No obstant això, si per qualsevol motiu no pots o simplement prefereixes assistir a classes soltes pots triar fer-ho amb total llibertat. Cadascun traça el seu camí, els membres de l’equip d’acompanyants només estem al servei de vosaltres, els assistents al curs, que sou els veritables protagonistes d’aquesta aventura humana.

On s’imparteix i quan Curs: Presencial Ubicació: Centre Yogaiam, Massens 73, 08024 Barcelona

Freqüència: Setmanal

Dia de la setmana: dimecres

Horari: 19h30 a 21h Durada: 7 mesos, d’octubre a desembre, i de febrer a maig

Inici del curs: 2 d’octubre de 2019

Inici per a tu: Pots incorporar-te al curs quan vulguis Classe oberta i gratuïta de presentació: 18 de setembre de 2019

Informació i inscripció Inscripció oberta durant tot el curs.

Assistència: continuada o bé puntual.

Certificat de realització del curs: en finalitzar si ho demanes.

Aportacions: Consultar. Primera classe de prova: rebeu la vostra entrada per 2 € a Eventbrite.

contacte Wasap: +34 616.170.630 tantra@mayeutika.org

imparteix Vicen Montserrat • Cofundador del Centre Mayéutika • Formador en bioenergètica (2011) i tantra no dual (2016) • Terapeuta en bioenergètica (2010) • Llicenciat en història (UB 2008) i estudis de filosofia (UAB 1993) • Cofundador d’Edicions Presència

Més info sobre Vicen www.biomayeutika.org/vicen-montserrat/ més informació En l’esdeveniment de fb: www.facebook.com/events/754891968304034/ O a la web: www.biomayeutika.org/clases/tantra-no-dual/ Més informació sobre Mayéutika www.biomayeutika.org