Skip to content

Testimonis Bany Gong

TESTIMONIS BANY GONG .

Moltes persones ens han compartit algunes reflexions de la sessió de bany de Gong:

Anna: “Una amiga em va recomanar aquesta experiència. Portava anys sense dormir, sempre he tingut insomni. Durant el bany de Gong vaig sentir una gran resistència a del principi, no aconseguia relaxar-me. A poc a poc sense poder evitar-ho vaig sentir com el meu cos surava i com entrava en un altre lloc del meu subconscient. Em va semblar com si durés molt poc temps la sessió. Aquesta mateixa nit vaig tenir un profund somni. Crec que des de petita no dormia tan bé. Des de llavors el meu somni s’ha regulat i ara descans moltíssim i és un somni totalment reparador. Per a mi el Gong és una teràpia a la qual assisteixo cada mes. Molt agraïda de poder accedir a aquesta gran eina “.

Marta: “Sempre he tingut desajustos hormonals. Una amiga em va explicar que a una altra amiga li va venir la regla just després de rebre el bany de Gong. Va ser just així. Em va convidar a l’bany de Gong i dies més tard va baixar el meu menstruació, no m’ho podia creure. A poc a poc ha anat regulant-se el meu cicle i he pogut millorar en molts dels meus problemes hormonals. Ara intento anar cada vegada que puc, cada mes o cada dos mesos. Sento que el meu cos es reajusta i tot es recol·loca, és una cosa màgica difícil d’explicar “.

Alex: “La meva feina és força estressant, pas 8 hores gestionant temes davant d’un ordinador. Em costa desconnectar i el meu cos no descansa bé. El Gong m’ajuda a fer neteja física i també mental. Durant la sessió deixo de tenir pensaments i entro en un estat de pau total, és com si totes les meves cèl·lules flotases. Les nits posteriors van ser com una prolongació de la sessió, absoluta pau. El meu somni i relaxació han millorat moltíssim. El recomano totalment ” .

Raquel: “Durant la sessió van aparèixer en la meva ment moltes imatges reveladores per a mi, va ser com entrar en un altre lloc i recordar moltes de les coses que havia oblidat i que em connectaven amb molts dels problemes que estava tenint en l’actualitat. Per a mi és una eina super valuosa que complementa diferents treballs personals en aquesta etapa de la meva vida”

Ens encantaria que ens compartieses la teva experiència. Com va ser per a tu la sessió? .

Properes Sessions Gong:

6 de juliol ,10 de agost, 7 setembre

Pots reservar la teva sessió per a les pròximes dates, ja que l’aforament és limitat.

reserves: info@yogaiam.es o al 699423530 (Be Kaur)