Skip to content

Tantra y Gestalt

✨Tantra i Gestalt ✨

En aquest taller presencial de Sexualitat Conscient, podràs experimentar com es mou l’energia en el teu cos, portant presència a el cos, a la sexualitat, a les relacions i a les emocions associades.

Es treballa amb meditacions dinàmiques, respiració, ball i massatges per desbloquejar les cuirasses musculars que impedeixen que l’energia circuli lliurement pel teu cos, explorant el contacte des del respecte als propis límits i els de les altres persones, la presència i l’escolta. (S’inclouen petites aportacions teòriques sobre Tantra, Gestalt i Sexualitat) .

objectius:

– Obrir espais en el cos i en la ment per viure una sexualitat més plena i joiosa. – Prendre consciència de les pròpies necessitats – Deixar d’atendre els pensaments i tornar a el cos, per sentir el goig d’estar vivxs – Enriquir la intimitat amb tu mismx i amb els i demxs – Aprendre a demanar, a dir no i a posar límits de forma assertiva – Experimentar amb el permís i el goig – Viure relacions íntimes més sanes i agradables – Experimentar la presència, el contacte, la sensibilitat i l’amor amb unx mismx amb els i demxs .

A qui va dirigit: – A qui vulgui “deixar de fer” i desitgi “tornar a el sentir”, relaxar el cos i la ment, gaudir de mer fet de respirar i estar vivx – Persones sense parella i persones en parella – A totes aquelles persones que vulguin enriquir la seva vida sexual, que vulguin despertar el seu foc o la seva tendresa, que desitgin posar el focus en la seva sexualitat, sigui perquè tenen dificultats o perquè la sexualitat els apareix apassionant, persones que volen compartir la seva energia, i sentir més goig, alegria i creativitat en la seva vida .

📍 Yogaiam. Carrer Massens, 73. Gràcia. Bcn.

⏰ De 18.00 a 21.30h. (Arribada 17.45)

Preu: 40 €

Reserves: 💌 info@yogaiam.es ☎️ 699423530 (Be)